Tineke Ferwerda

Beroep: psychosociaal begeleider, counselorE-mail: [email protected],
Specialisme: Psychosociale begeleiding, creatieve counseling

 

 

Psychosociale begeleiding

foto-website1Ieder mens kan in het leven wel eens een moment tegenkomen dat je met iemand vertrouwelijk wilt praten over een aantal dingen die in je leven zijn gebeurd. Het kan ook zijn dat je steeds tegen een terugkerend probleem aanloopt. Je wilt daar iets aan doen en zoekt daarbij hulp.
Of misschien heeft u vragen over uw levenssituatie, over zingeving. Misschien kampt u met angsten die u niet kan verklaren of bent u neerslachtig. Uw zelfvertrouwen is minder dan vroeger, hoe krijg je dat weer terug? U heeft vragen over het ouder worden of het eenzaam zijn.

Er zijn veel levensgebeurtenissen en problemen die ons uit balans kunnen brengen. Psychosociale begeleiding richt zich op het herstellen van evenwicht tussen het lichaam, de geest en de sociale omstandigheden.
Door gesprekken kunnen we er achter komen wat de oorzaak kan zijn van de problemen en wat je er zelf aan kan doen om weer uw evenwicht terug te krijgen, om weer regie over je eigen leven te krijgen? Soms is praten moeilijk of niet voldoende. Dan is er nog een andere mogelijkheid.

Creatieve counseling
foto-website2Creatieve counseling is een manier om door middel van creativiteit op het onbewuste niveau te komen van vragen die je kunnen dwarszitten. Dingen die je belemmeren kosten vaak veel energie en gaan meestal ten kosten van onze vitaliteit. Door te tekenen of te schilderen of te werken met klei krijg je meer zicht op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dat geeft meer levensenergie! Vaak denken mensen dat het dan gaat om het maken van een mooi werkstuk. Dat is niet zo: hoe minder ervaring je hebt, hoe makkelijker het is.

Een eerste gesprek is bedoeld om kennis te maken en te bekijken op welke manier we aan je problemen kunnen werken. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Contact

U kunt bellen naar 06 26 27 60 99, eventueel inspreken of een mail sturen.

TPnet
Bestuurslid Stichting Transpersoonlijk.net