Aanbestedingen in Groningen

 

Inkoop Platform Groningen

Op woensdag 16 september 2015 vindt het Inkoop Platform Groningen (IPG) congres plaats, georganiseerd door het inkoopsamenwerkingsverband van publieke instellingen in Groningen.

Op deze bijeenkomst zijn alle vijftien partijen van het Inkoop Platform Groningen aanwezig. En als zorgondernemer wil je graag nieuwe opdrachten van de gemeente binnenhalen. Maar hoe kom je met hen in contact?

Dat kan dus op 16 september 2015. Mis het niet!

Zorgondernemers en inkopers zijn welkom.

Regionaal samenwerken

Samen gaan we onderzoeken hoe we het regionaal samenwerken en ondernemen kunnen stimuleren om elkaar te versterken en de regionale economie te bevorderen.

Zoals je weet gaat het grootste deel van de te besteden financiën van een gemeente naar het brede veld ‘sociaal domein’. Als leidraad wordt het percentage van ruim 35% gebruikt.

Dit maakt dat zorgondernemingen werkzaam in het sociaal domein een groot belang hebben om in contact te komen en te blijven met gemeenten en andere publieke partijen.

Daarom doe ik een nadrukkelijke beroep op alle Groninger zorgondernemingen, zeker ook de net iets kleinere zorgondernemingen en speciaal de Groninger TP-leden om naar het IPG congres te komen.

Kom vooral om zelf als ondernemer veel kennis op te doen én ook om je te laten zien. Laat zien dat voor jou de zorg en het sociaal domein écht groots zijn!

De inschrijving van het gratis IPG Congres is geopend! Kijk voor aanmelden en meer informatie op : www.inkoopplatformgroningen.nl

We ontmoeten je graag op 16 september!

Groet,

Natska Jansen
Piet van Gijssel

Het volgend nummer van Wmo-weetjes gaat over schokkende procedures naar aanleiding van Wmo-beschikkingen.

De eerste Wmo-weetjes ging over het keukentafelgesprek. Lees maar
Wil je ook Wmo-weetjes ontvangen? JA

Heb je als zorgprofessional ervaring met de Wmo? Log in en zet je reactie bij dit artikel.