Karin Tjaberings

Beroep:  Reiki Master

Praktijk: Tjaberings Centrum Groningen
Website: www.tjaberingscentrum.nl
E-mail: [email protected],
Specialisme: Reiki en persoonlijke ontwikkeling

Tjaberings Centrum

Het Tjaberings Centrum is een centrum voor reiki en persoonlijke ontwikkeling in Groningen, opgericht door Karin Tjaberings. Vanuit het centrum worden Reiki 1- en 2 cursussen en reikibehandelingen aangeboden. Het centrum zal het aanbod de komende tijd uitbreiden met cursussen/workshops op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, meditatie en voeding. Deze worden deels verzorgd door gastdocenten. Vanaf maart 2016 wordt ook de Shin-Do cursus aangeboden in Groningen.

Over Karin

Karin Tjaberings is oprichter en eigenaar van het Tjaberings Centrum. Karin is Reiki Master in de traditie van het Usui Systeem,  geeft Reiki 1- en 2 cursussen en reikibehandelingen. Daarnaast volgt zij de opleiding tot Shin-Do leraar en zal vanaf maart 2016 de Shin-Do cursus in Groningen aanbieden.

Karin Tjaberings is oorspronkelijk opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Verpleegkundige. Zij heeft veel ervaring opgedaan in diverse sectoren in de zorg, zowel in Nederland als enkele jaren in Engeland. Hiermee heeft zij een brede mensenkennis en een ruim inzicht in het leven verkregen. Karins manier van werken en lesgeven is deskundig en professioneel, vanuit een basis van innerlijke rust, vertrouwen en vriendelijkheid.
Beroepsorganisatie
Reiki Ryoho Foundation

Reactie verzenden