Door: Tineke Ferwerda

Eigenlijk weet je het wel, maar dit besef is ook niet altijd helder. Soms ebt het wat weg en opeens realiseer je je: even opladen, weer terug naar de Bron, de oneindige bron. Op een helder moment schreef ik me in voor de workshop Natuurlijk Genezen HEEL AL, een workshop van Aafke Douma en Rob Heiligers. Het was een bijzondere ervaring. In hun praktijk richten ze zich op het zelfhelend vermogen van ieder mens, met effectief resultaat!
Deze twee mensen zijn in hun werk een perfecte match. Aafke voelt haarfijn aan ‘wat er in de lucht hangt’, met haar mediamieke gaven is ze o.a. heldervoelend. Rob vat alle rijke inhoud bondig samen en weet jou precies op het goede moment een richting te duiden.

Onze groep deelnemers is gekomen om meer te ervaren hoe we elkaar en anderen kunnen helpen. We leren veel over energetisch behandelen, o.a. hoe energie stroomt, overvloedig is, hoe we energie kunnen inzetten voor onszelf en voor de ander. Ook hoe we onszelf als baby opnieuw kunnen koesteren, zo waardevol! Ooit gehoord van je wiggebeen? Dat stukje van je schedel ontstaat als eerste in de embryonale fase. Het blijkt erg belangrijk en handig te gebruiken te zijn voor ons welbevinden.

We oefenen met elkaar, het is mooi om te ontdekken hoe energie effectief inwerkt, zonder dat je veel hoeft te ‘doen’. Door het collectief bewustzijn van ons allemaal wordt de energie extra hoog en kunnen we elkaar helpen ons zelfgenezend vermogen te activeren en zo te helen, AL HEEL.

Aan het einde van de tweede dag is iedereen vol energie en blij. We keren weer terug te naar onze eigen dagelijkse werkelijkheid. Dank Aafke en Rob! Info: NATUURLIJK Centrum Bewustzijn en Bloei