Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Shin-Do Cursus

23 september 2017 van 10:30 - 24 september 2017 van 17:00

€195
Een krachtige cursus

Shin-Do is een praktische, speelse en tegelijk zeer krachtige cursus van twee dagen of vier avonden. Shin-Do laat je ervaren hoe je innerlijke kracht (Ki) bij jezelf en anderen herkent. Je leert wat je kunt doen om deze kracht op te wekken, te behouden en bewust te gebruiken. De cursus bestaat uit een combinatie van (fysieke) oefeningen en theorie, waarbij er steeds een verband gelegd wordt naar situaties uit het dagelijks leven. De vier eenvoudige principes van Ki zijn direct na de cursus toepasbaar. Shin-Do staat voor de zachte weg. Je leert hoe je zonder strijd, vol energie en krachtig in het leven kunt staan. De cursus wordt gegeven op twee hele dagen in een weekend of verspreid over vier avonden op een doordeweekse dag.

Inhoud

De Japanse term voor de levensenergie, je innerlijke kracht, is Ki. Echte kracht komt van binnen uit en ieder mens heeft het in zich om krachtig te zijn. Helaas hebben veel mensen deze kracht niet ontwikkeld en maken er dus geen gebruik van in hun leven. Tijdens de cursus worden een aantal natuurwetten besproken waarmee je Ki kunt laten stromen. Deze wetten zijn simpele principes die makkelijk toepasbaar zijn. In de deels fysieke oefeningen krijg je uitgebreid de gelegenheid om te ervaren hoe dit werkt.

Iedereen heeft een energieveld om zich heen en bewust of onbewust reageren mensen daarop. Je hebt hier elke dag mee te maken: in je relatie, in je gezin, op je werk en in je sociale leven. Het speelt een rol in iedere interactie met anderen. Je voelt dit bijvoorbeeld wanneer je bij iemand bent die je leeg lijkt te zuigen of bij iemand van wie je juist vrolijk en energiek  wordt. In de cursus leer je om te begrijpen wat er op deze momenten gebeurt en welke invloed je daar zelf op hebt. Je leert hoe je kunt voorkomen dat je energie weggeeft aan mensen en situaties, en hoe je je innerlijke kracht en daarmee je energieniveau kunt behouden.

Je energieveld heeft, net als je lichaam, zorg en onderhoud nodig. Als je Ki laat stromen wordt je energieveld gezonder. Je voelt je dan krachtig en in balans waardoor je veel makkelijker keuzes maakt die goed voor je zijn. Je creëert hiermee ruimte voor een gevoel van flow en welbevinden dat niet afhankelijk is van andere mensen of toevallige omstandigheden.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van het Tjaberings Centrum

Gegevens

Begin:
23 september 2017 van 10:30
Einde:
24 september 2017 van 17:00
Kosten:
€195
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://tjaberingscentrum.nl/shin-do/

Organisator

Tjaberings Centrum
Telefoon:
0630759048
E-mail:
[email protected]
Site:
https://tjaberingscentrum.nl/

Locatie

Tjaberings Centrum
Noorderhave 57 NZ
Groningen, 9712 VJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630759048
Site:
http://www.tjaberingscentrum.nl/