Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Shin Do cursus

17 januari 2017 van 19:30

Shin Do cursus

Leer je innerlijke kracht (Ki) herkennen en toepassen

Iedereen heeft de beschikking over innerlijke kracht en kan leren om die toe te passen. De cursus is dan ook geschikt voor een breed publiek en voor alle leeftijden. Er is een avondcursus op 17, 24, 31 januari en 7 februari (dinsdagavond).

Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Voor studenten: Shin-Do is een praktisch hulpmiddel in de hectiek van studeren, je sociale leven en het steeds meer ontdekken van wie je bent en wat je wilt. Het geeft je een goede basis waarmee je krachtig in je leven staat en van waaruit je keuzes voor je toekomst kunt maken die voor jou goed zijn.
  • Op het werk: Je leert om op een natuurlijke manier krachtig en evenwichtig in je werk te staan. Jouw kwaliteiten en je creativiteit krijgen hierdoor ruimte om zich te ontwikkelen. Wanneer je de principes van Ki toepast, dan verloopt je communicatie met collega’s en cliënten met meer gemak.
  • Voor hooggevoelige mensen: je leert technieken waarmee je altijd de keuze hebt om bij je eigen kracht te blijven (jezelf in Ki te zetten). Hiermee houd je jouw eigen energieveld gezond en ruim waardoor je geen energie meer hoeft weg te geven aan situaties en personen.

Lees ook het artikel over Shin Do, verschenen in PSC-magazine.

MELD je aan

Gegevens

Datum:
17 januari 2017
Tijd:
19:30

Organisator

Tjaberings Centrum
Telefoon:
0630759048
E-mail:
info@tjaberingscentrum.nl
Website:
https://tjaberingscentrum.nl/

Locatie

Tjaberings Centrum
Noorderhave 57 NZ
Groningen,9712 VJNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0630759048
Website:
http://www.tjaberingscentrum.nl/